Автор
Пепа Попова - Пепита

Памела Андерсън само по чанта

52-годишната Памела Андерсън представи колекционерска колекция от вегански чанти, която създаде за марката Ashoka Paris с дизайнер Давид Матео. Лице на рекламната кампания, разбира се, стана самата тя. На снимката Памела позира в блейзери, носени на голо, както и в копринен костюм в бледосиньо.

View post on Instagram
 

Авторският почерк на Андерсън в колекцията се забелязва лесно - особено на презрамката на чантата в цвят nude, която се продава за 270 евро, можем да видим посланието „Устоявай!“.

View post on Instagram
 


Колекцията, над която Андерсън работи, е направена от ябълкови кори и рециклирани пластмасови бутилки.

Звездата от поредицата "Спасители Малибу" през последните години е по-известна като политически и екологичен активист. Памела подкрепя правата на животните и дори получи награда от PETA за своите дейности през 2018 година.

View post on Instagram
 


Между другото, прави впечатление, че през същата година на церемонията беше отличена и марката Ashoka Paris, която следва правилата на етичната мода и използва рециклирани материали за производство. Ето какво споделиха по повод партньорството от модната къща:

"В продължение на 25 години Андерсън подкрепя онези, които са на първа линия за защита на правата на човека, животните и околната среда. Фондация „Памела Андерсън“ финансира усилията на смели мъже и жени, които защитават планетата и всички, които живеят на нея.
Именно безусловният ангажимент да помогнем на онези, които не могат да се защитят, ни убеди да разработим този проект с нея.
Това партньорство между Памела Андерсън с награда PETA Award 2018 за личност на годината и Ashoka Paris с награда PETA Award 2018 за най-добра веганска чанта, ни се стори очевидно. Работата по този проект с Памела - световна знаменитост и отдаден активист, е чест и приказно изживяване. Зад звездата открихме интелигентна, достъпна, искрена и креативна жена, която прелива от идеи и енергия.
Чрез колекция Pamela Anderson x Ashoka Paris се опитахме да покажем именно тази нейна уникалност."

View post on Instagram
 

Част от приходите от продажба на колекцията ще отидат във фондация „Памела Андерсън“.