Пенелопе Крус изумителна в този страхотен жълт Chanel

27 декември 2021 | 10:22
13415
6
Снимки: Getty Images
6

47-годишната актриса Пенелопе Крус за пореден път демонстрира стил и класа в жълт костюм от туид на любимата й модна къща Chanel.

Горещата испанка се появи с елегантното облекло при гостуването си при Джими Фалън, където представи най-новия си филм "Паралелни майки”.

Трябва да отбележим, че цветът на костюма не подхожда на всеки, но Пенелопе изглеждаше с него впечатляващо. За това разбира се допринесе хубавата кройка и дължината на дрехата, която извади на показ красивата фигура на Пенелопе.

Не толкова добър избор на тоалет направи Пенелопе при една от последните си изяви на червения килим. Актрисата се появи в Музея за съвременно изкуство в Ню Йорк на събитие, на което беше почетена кариерата ѝ, в огнено червена рокля на Chanel. Критиците коментираха, че тоалетът е прекрасен, но би бил по-подходящ за някоя звезда, която очаква бебе.

Пенелопе рядко прави модни гафове, обикновено изумява феновете си с красиви и изящни рокли.

Пенелопе Крус

Още по темата

Коментари

6
  05 януари 2022 | 17:39 отговор
 

Хубавото си е хубаво и на 47!

 
5 Чичо Пешо
  28 декември 2021 | 03:53 отговор
 

Стара чанта, мачкан лак!

 
4 Бивш от МВР
  27 декември 2021 | 11:03 отговор
 

Много ама много е гадно да си брутално грозна мангалка като наша надка ама инак има и убави мангалки.

 
 
Бивш от МВР
27 декември 2021 | 11:04

В чест на милена велба.

3 Бивш от МВР
  27 декември 2021 | 10:48 отговор
 

Еве, че наша надка е брутално грозна мангалка със зъл и гаден сурат. !!! надежда дойчева - 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! Снимка. Ама наша надка собствената му грозотия я компенсира с много разум и акъл.

 
 
Бивш от МВР
27 декември 2021 | 10:51

Наша надка помни началото на 2019г. и интернет доставчико на пернишка "кракра" кабел телевизия. Че наша надка освен, че е брутално грозна мангалка със зъл и гаден сурат е НЕчовеко нарцис и безкраен егоцентрик.

 
Бивш от МВР
27 декември 2021 | 10:53

!! ЗЛОУПОТРЕБИ И КОРУПЦИЯ В OLX. АДМИНИТЕ ВИОЛЕТА И ИРИНА ИЗНУДВАТ ХОРАТА ЗА ПАРИ.!! !! burzako – бързака или Александър Витанов е осъден за корупция и уволнен от гранична полиция. !! Тези долни, гнусни лъжи и клевети все едно са писани от един и същи гнусен, грозен мръсен и миризлив циганин.

 
Бивш от МВР
27 декември 2021 | 10:57

ГРОЗНО, ГНУСНО, МРЪСНО И МИРИЗЛИВО ЦИГАНE – МНОГО ЗЛИНИ СИ ВЪРШИЛО, НО ДАЛИ НЕ ПРОДЪЛЖАВАШ ДА ГИ ВЪРШИШ. !!! Надежда бивша продавачка на артикули за баня в магазин Бриколаж в Люлин,а сега подвизаваща се с никове ,като Следователката,na di и кой знае още колко фалшиви ти си пример за това,каква не трябва да бъде една жена.Използвайки работата си в Хенди и използващата хората,като пионки може и да постигаш дадени цели,но айде не искаме да сме,като теб и да се правиме на кючекини по разни партита.Ти по-добре си гледай единственото дете,а не да сереш по форумите измишльотини и клевети за хората.Много ти се ще да съм наркоманка и да живея в мизерия,но може само да си мечтаеш за това нещастнице мизерна.Такива,като теб освен,че са грозни отвън са боклуци и от вътре,което е по-зле,затова и свекърва ти не може да те понася и с караш всеки ден с мъжа си.Та гледай да не те ритнат от семейното ложе та да ти покажат ,къде ти е мястото.Тя се загрижила за чуждото дете,а не гледа собственото си и стои милото в стаята си само,кво му беше наказанието ,тихо и да си кюти там.Мърла злобна си ти и не заслужаваш грам внимание,камо ли да се занимава човек с подобни екскременти ровещи адреси и телефони и пускащи секс обяви на нищо неподозиращите хора.msbrico,продавай си незаконните цигари и се гръмни злобо грозна.!!!

 
Бивш от МВР
27 декември 2021 | 11:00

!!! Драги Илия Георгиев от гр.Мартен и Надежда Божилова-Дойчева и да искате с обидите си и клеветите да ме изкарате ,каква ли не то личният живот на всеки човек е неприкосновен,та подобни клевети са подсъдни.Толкова дълбоко сте затънали в мръсотията си,че се чудите,какви мръсотии да напишете за хората.Та малоумнико няма как да знаеш,каквото и да е за мен от другият край на България,но за съжаление има такива боклуци,като теб,затова и фолрума на OLX БЕШЕ ЗАКРИТ!Новият форум не е легитимен и не плаща нищо на OLX ,а му използва името и заблуждава доверчивите хора,а всъщност там се плюе olx на воля.Та и за слепците е ясно,че този форум освен реклама на конкурентен сайт и плюене по честните хора,друга работа не върши.Та бившата кючекиня и безработният мръсник тормозят хората и всячески плюят по сайт,в който до скоро са вилняли на воля.И ще пусна нова жалба за тормоз,разпространение на лични данни,снимки та да знаят от мвр,че все още продължавате с клеветите и тормоза към мен.!!!

2 Бивш от МВР
  27 декември 2021 | 10:34 отговор
 

Еве, а оти Красавеца Колин Фарел76 има по състарен вид от неговия набор и само симпатяга поне за мен, че за Раян Рейнолдс 76?

 
 
Бивш от МВР
27 декември 2021 | 10:36

Еве, че тоя симпатяга Райън Рейнолдс76 ама не Гослинг некак по младолик изглежда.

 
Бивш от МВР
27 декември 2021 | 10:40

Еве, че със сигур е много ама много гадно да си грозна жена!!!! Еве, че ти си убаво младо момиче , ако това на снимката си точно ти а не некоя твой двойник жена!!!!!!

1 Бивш от МВР
  27 декември 2021 | 10:27 отговор
 

Че ние глупавите и грозни що че правиме, че свето веке се завърте само около убави и умни.

 
 
Бивш от МВР
27 декември 2021 | 10:29

Еве, не моем да разберем оти тоя симпатяга Ейдриън Броуди го намерих у една статия, че бил грозен мъж ама е пробил у боливуд. Ама с още неколко други и грозни актьори.

 
Бивш от МВР
27 декември 2021 | 10:31

Еве, ама оти не си изтрила оная демагогия у статията за Ева Лонгория.

Добави Коментар

Най-четени