Фантазия за блестящи приказни феи, създадена с много любов и отдаденост, обединяваща красотата на жената и на природата - това е идеята на дизайнерката Поля Кинова, която ще представи своята нова колекция рокли.

Неотразими модели на вечерни и булчински тоалети и над 4000 диаманта ще бъдат представени на мащабно модно събитие, облечени в елемента „зимна приказка“.

Част от най-популярните и утвърдени модели в България ще представят уникалните дизайнерски тоалети на Поля Кинова пред очите на специални гости от българския и чуждестранен елит.

Специално за събитието, лице на уникалното ревю ще бъде топмоделът Петя Велкова, носител на редица отличия в модния бранш. За завършена визия на истинска кралица, красавицата ще украси вида си със специално изработена корона от над 200 диаманта, създадена по поръчка от утвърдена ювелирна компания.

В допълнение на красивото бижу, гостите на събитието ще видят още над 15 модела уникални по рода си корони.

Петя Велкова засне и фотосесия за "Paloma Fashion", с която само загатна за невероятното преживяване, на което ще се насладят гостите на 13 февруари в столичния хотел "Балкан".