Автор
Woman.bg

Pirelli отмени производството на календара за 2021 година

Поради извънредната ситуация с коронавируса, Pirelli отмени издаването на своя календар за 2021 година. Марката обеща да дари 100 000 евро в подкрепа на изследвания и контрол на разпространението на COVID-19.

View post on Instagram
 

„Всяка година имаме мечта за нашия календар: да вдъхновяваме, да вълнуваме, да тръпнем. Тази година мечтата ни е светът да преодолее заплахата от Covid-19 и да се излекува. Това е наш приоритет. Производството на календара Pirelli е спирало и по-рано, през 1967 г., а след това от 1975 до 1983 г. (заради глобалната рецесия от петролния шок, бел.ред.). Безпрецедентната извънредна ситуация с COVID-19 ни принуди да го направим отново днес “, заяви Марко Троншети Провера, изпълнителен вицепрезидент и изпълнителен директор на компанията. „Ще се върнем към проекта, когато дойде по-добро време.“

View post on Instagram
 

Тук е моментът да припомним, че миналата година Паоло Роверси работи зад проекта The Cal. Вдъхновен от най-известната любовна история на Шекспир, италианският фотограф създаде концепцията "В търсене на Жулиета", съчетаваща фотография и за първи път филм.

View post on Instagram