Потайната Лени:Порасналата дъщеря на Хайди Клум също стана модел!

16-годишната дъщеря на Хайди Клум направи своя дебют като модел. Лени позира заедно с майка си на корицата на немското издание на списание Vogue.

Модните критици предвещават светло бъдеще пред наследницата на супер модела. Лени е най-голямата дъщеря на Хайди Клум, а популярната блондинка е известна с това, че предпочита да пази в пълна тайна личния си живот. Затова обикновено лицата на четирите й деца не се виждат на папарашките снимки. Именно поради тази причина дебютът на Лени е още по-любопитен, това е и една от първите й появи в светското пространство.

"16 е добра възраст. Щом ти е позволено да караш кола, значи можеш да имаш и акаунт в Instagram и да показваш лицето си. А да можеш да стартираш с корица на Vogue е истинска привилегия" - коментира Клум.

View post on Instagram
 

"Развълнувана съм от първата ми корица. Толкова много се забавлявах с екипа на списанието! Не бих могла и да мечтая за по-добър старт. Благодаря, че винаги си до мен, мамо“, написа Лени в социалните мрежи, като сподели и кадър на това как ще изглежда първата страница на Vogue. Снимките за изданието са дело на Крис Колс.

View post on Instagram
 

„Гордея се с теб! И не е защото сама избра своя път. Знам, че независимо в каква посока поемеш, ще пораснеш като една независима жена. Винаги знаеш какво искаш и какво не. Ти си една малка моя версия. Щастлива съм за теб и за това, че знаеш коя си“, написа от своя страна и Хайди Клум.

View post on Instagram
 

Хайди Клум има две дъщери Лени на 16 и Лу на 10, както и двамата сина - Хенри на 14 и Йохан на 13. Баща на Лени е Флавио Бриаторе, с който супер моделът се разделя още докато е бременна. Така следващият мъж в живота й Сийл, осиновява момиченцето. Певецът е и баща на останалите три деца на Клум. Сийл и Хайди обявиха, че се разделят през 2012 г., но все още водят съдебни спорове за децата си.

През декември раздаваме страхотни награди. За да спечелите, кликнете тук.