Автор
Пепа Попова - Пепита

Правила за съблазняване: какво бельо да купим тази есен

Новата пост-ковид реалност повлия на вкусовите ни предпочитания не само по отношение на дрехите, но и в избора на бельо. От една страна, момичетата залагат на пълен комфорт, като отдават предимство на безшевното и най-практично бельо, а от друга страна, купуват подчертани чувствени ансамбли.
Днес искаме да ви представим пет образа, с които възможностите за съблазняване нарастват в геометрична прогресия.

Дантела
Дантелата е класиката при бельото – материя, която превръща и най-семплия комплект в елегантно и игриво облекло. Никак не е трудно да внедрите подобни сетове в ежедневния си гардероб. Комбинацията между дантелен сутиен с мека чашка с прозрачен топ или бяла риза и дънки с висока талия моментално ще загатне за модата от 90-те и нулевите.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 





Морски лазур
Психолозите твърдят, че афинитета ни към естествените чисти нюанси - морето или небето - ни помага да се справим с тревожността и да се отпуснем. Така че защо да не добавите този анти-стрес цвят към най-интимната част на вашия гардероб. Морският лазур е едновременно наситен и успокояващ и със сигурност ще разнообрази черната и бежова палитра от вашия интимен гардероб.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

50 нюанса бежово ...

Основният нюанс на този сезон за дамското бельо е без съмнение nude. В голямото разнообразие от бежови палитри, има перфектни комплекти бельо с модерен дизайн - спортни и ежедневни комплекти, безшевно бельо, както и модели за специални поводи.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Ретро


Ретрото не губи своята актуалност и често можем да го видим както при плажната мода, така и в интимния ни гардероб. Най-често то се проявява при гащите с висока талия.

View post on Instagram
 


Училищна съблазън


Чорапи, дантела, сексуално боди – този интимен “максимализъм” оставя много повече място за фантазия от всеки минималистичен ансамбъл. Понякога препоръчваме да практикувате подобен подход и да не забравяте за изкуството на съблазняването.

View post on Instagram