Автор
Пепа Попова - Пепита

Приказните визии на звездите в Кан

В последните дни филмовият фестивал в Кан отново ни предостави много модни моменти и вдъхновения! Имахме чувството, че червеният килим не води до фестивалната палата, а до приказен замък, където предстои бал - имаше много приказни рокли.

Безспорната звезда на червения килим, разбира се, бе 63-годишната Шарън Стоун, която дефилира в елегантна рокля на Dolce & Gabbana от колекцията Alta Moda. Появата на холивудска звезда е събитие само по себе си, но този път всички бяха изумени и от необичайния образ на актрисата - такива пищни рокли досега не са били част от типичния вечерен гардероб на Шарън. Трябва да признаем, че актрисата изглеждаше страхотно! Зрелищна бе и изявата на Марта Лозано, която се появи в червен панталонен костюм с шлейф - дължината му отстъпваше с малко на дължината на самия червен килим.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Сред най-интересените звезди бе традиционно и Тилда Суинтън, която се появи в невероятно ярък образ. Никой не се опита да засенчи този бунт от цветове.

View post on Instagram
 

Луксозните бижута винаги са били сред задължителните на червения килим, но Бела Хадид и Нур Арида превъзхождаха всички в това отношение. На фестивала в Кан Бела се появи в черна рокля Schiaparelli от новата модна колекция на марката, допълнена от масивна огърлица от бижутерската линия на марката. Нур блестеше с огърлицата Boucheron и рокля на Jean Paul Gaultier Образът на Бела се оказа, разбира се, по-откровен - огърлицата покриваше голите гърди на модела.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 


Сред основните тенденции на червения килим бяха и леките плисирани рокли в пастелни нюанси - като тези на Леони Хане и Диди Стоун. Момичетата позираха дълго време пред репортерите, които успяха да уловят най-красивите страни на безтегловния плат, развяваван от морския бриз. Киара Ферани също избра ефирна рокля на Giambattista Valli, но предпочете по-ярък цвят.

View post on Instagram
 

Леони Хане в Tony Ward и бижута Pomellato

View post on Instagram
 

Диди Стоун в Philosophy di Lorenzo Serafini и бужута Pomellato

View post on Instagram
 

Седмицата на висшата мода в Париж едва приключи, а някои от облеклата, предствавени там вече се появиха в Кан. Актрисата Катринел Марлон избра грандиозната рокля на Iris Van Herpen, която беше показана за пръв път пред публика само преди няколко дни.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 
View post on Instagram