Приказните визии на звездите в Кан

17 юли 2021 | 07:30
794
1
Колаж: Woman/Instagram
1

В последните дни филмовият фестивал в Кан отново ни предостави много модни моменти и вдъхновения! Имахме чувството, че червеният килим не води до фестивалната палата, а до приказен замък, където предстои бал - имаше много приказни рокли.

Безспорната звезда на червения килим, разбира се, бе 63-годишната Шарън Стоун, която дефилира в елегантна рокля на Dolce & Gabbana от колекцията Alta Moda. Появата на холивудска звезда е събитие само по себе си, но този път всички бяха изумени и от необичайния образ на актрисата - такива пищни рокли досега не са били част от типичния вечерен гардероб на Шарън. Трябва да признаем, че актрисата изглеждаше страхотно! Зрелищна бе и изявата на Марта Лозано, която се появи в червен панталонен костюм с шлейф - дължината му отстъпваше с малко на дължината на самия червен килим.
 

 

 

 

 

Сред най-интересените звезди бе традиционно и Тилда Суинтън, която се появи в невероятно ярък образ. Никой не се опита да засенчи този бунт от цветове.
 

Луксозните бижута винаги са били сред задължителните на червения килим, но Бела Хадид и Нур Арида превъзхождаха всички в това отношение. На фестивала в Кан Бела се появи в черна рокля Schiaparelli от новата модна колекция на марката, допълнена от масивна огърлица от бижутерската линия на марката. Нур блестеше с огърлицата Boucheron и рокля на Jean Paul Gaultier Образът на Бела се оказа, разбира се, по-откровен - огърлицата покриваше голите гърди на модела.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella (@bellahadid)


Сред основните тенденции на червения килим бяха и леките плисирани рокли в пастелни нюанси - като тези на Леони Хане и Диди Стоун. Момичетата позираха дълго време пред репортерите, които успяха да уловят най-красивите страни на безтегловния плат, развяваван от морския бриз. Киара Ферани също избра ефирна рокля на Giambattista Valli, но предпочете по-ярък цвят.

 

 

Леони Хане в Tony Ward и бижута Pomellato

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DIDI-STONE (@didistone)

Диди Стоун в Philosophy di Lorenzo Serafini и бужута Pomellato

Седмицата на висшата мода в Париж едва приключи, а някои от облеклата, предствавени там вече се появиха в Кан. Актрисата Катринел Марлон избра грандиозната рокля на Iris Van Herpen, която беше показана за пръв път пред публика само преди няколко дни.

 

 


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@cocorocha)

Коментари

1
  17 юли 2021 | 09:41 отговор
 

В стремежа си да са интерестни се обличат безумно. Има няколко хубави, но и ужасни има.

 

Добави Коментар

Най-четени