Принц Хари има отношение към модата. Оказа се, че той дава съвети на своята съпруга Меган как да се облича на публични изяви.

Според медиите във Великобритания принц Хари ще продължи да съветва херцoгинята на Съсекс относно облеклото й за кралски ангажименти. ",Меган винаги иска мнението на Хари", пишат от Daily Mail. Принцът бил щастлив да даде съвет относно модния избор на съпругата си. Някои се шегуват дори, че Хари е един от стилистите на Меган Маркъл.

От Daily Mail също твърдят, че от екипа на Стела Маккартни усилено работят за ушиването на още няколко тоалета за Меган, а Хари винаги присъства на пробите, за да даде своето мнение.

От ,,The Sun'' пък съобщават, че поръчаната от Меган рокля на Каролина Херера, която тя носеше по време на ,,Марша на цветовете'', с който бе отбелязан 92-ият рожден ден на кралица Елизабет II, нарушава някои от правилата, тъй като е с голи рамене. От медията отбелязват също, че сватбената рокля на Меган също беше с голи рамене, което означава, че новата херцогиня налага различни правила в стила''.