Автор
Woman.bg

Пролет в Париж: Моника Белучи по-красива от всякога пред Айфеловата кула

55-годишната Моника Белучи стана една от героините на новия специален брой на италианския L'Officiel. Актрисата украси една от трите корици на изданието и участва в нова фотосесия. За място на снимките бе избран един от най-известните хотели в Париж, Hotel Plaza Athenee, от терасата на който се разкрива изглед към целия град и основната му атракция - Айфеловата кула.

Автор на фотосесията е известният моден фотограф Патрик ван Мълдър. Пред неговия обектив Моника позира в тъмносин кадифен блейзър от Lanvin и демонстрира дългите си и стройни крака. В други кадри от фотосесията Белучи позира в боди, черно-бяло палто и шапка с широка периферия.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 


Потребителите на мрежата вече оцениха новите фотоси на Моника Белучи: в коментарите си отново се възхитиха на красотата на актрисата и новата ѝ къса прическа, а също така отбелязаха, че напоследък тя е забележимо по-слаба:

"Магически красива!"

"Обичам тази актриса! Самото съвършенство!"

"Най-невероятната жена на земята."

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 


Заедно с Моника Белучи, героини на новия специален брой са 21-годишната Парис Джексън, дъщеря на покойния "крал на попа" Майкъл Джексън, и 23-годишната аржентинско-британска актриса и модел Аня Тейлър-Джой. Момичетата също направиха корици на новия брой и разговаряха с редакторите на изданието за техните актуални проекти и планове за бъдещето.

View post on Instagram
 
View post on Instagram