Автор
Woman.bg

Пръстите ѝ са широки, вижте колко пръсна Мелания за рокли!

Първата дама на САЩ Мелания Тръмп отново си навлече остри критики заради скъпите си тоалети.

И този път причината за недоволството на данъкоплатците са широките пръсти на съпругата на президента Доналд Тръмп.

От няколко дни Мелания и Доналд Тръмп са на посещение в Япония. Визитата им в Токио е историческа, тъй като е първата среща между американския държавен глава и новия император на Япония - Нарухито, който официално седна на трона на 1 май.

Поради това и всички медии наблюдават с интерес срещите между държавниците в страната на изгряващото слънце. Всичко случващо се се следи под лупа, затова и не е чудно, че медиите не пропуснаха да обърнат внимание и на тоалетите на Мелания, и по-конкретно на цената им.

Едната рокля, която известната дама бе избрала за първата си среща с императрицата и съпругата на премиера, бе дело на Carolina Herrera и се открояваше освен с миди дължина и изящни флорални детайли и с впечатляваща стойност от близо 13 000 лева.

Четете още: Мелания и Доналд Тръмп с публичен скандал

View post on Instagram
 

Роклята, която 49-годишната първа дама на САЩ облече няколко часа по-късно за вечерно събитие с императорската двойка, пък струваше 8 000 лева, разкрива американската преса.

View post on Instagram
 

Тези разкрития се разпространяват само дни след като медии отвъд Океана писаха колко е непестелива 49-годишната словенка. Причината за твърдението им е проведено от тях проучване, което сочи, че от 1 до 22 май тя е похарчила 31 000 лева за дрехи и аксесоари, като в тази сума не се включват парите, похарчени за роклите, носени в Япония.

За миналия месец пък са отишли повече от 28 000 лева от парите на данъкоплатците, а през март месец Мелания е пръснала близо 40 000 лева за гардероба си.

И все пак колкото и да са впечатляващи тези разходи за дрехи, няма как да не подчертаем, че си остават скромни на фона на палтото за 90 000, с което госпожа Тръмп се появи на среща на Г-8 в Сицилия преди две години.

View post on Instagram