Пълна лудост: Ким покри лицето си с най-нелепата маска (снимки)

Ким Кардашиян определено е сред кралиците на скандала и знае как да прикове вниманието върху себе си, дори и когато скрива лицето си от света.

Тази сутрин се убедихме в това за пореден път, като попаднахме на шокиращи неини снимки в Инстаграм профила ѝ. Ким, която все още носи фамилията на рапъра Кание Уест, явно е заложила на неуспешна козметична процедура или просто е решила, че в този ден няма да се хвали с хубавото си, добренагримирано, лице и за целта е заложила на скандален, кожен костюм с кожена маска, която не позволява да видим нито сантиметър от лика ѝ.

View post on Instagram
 

Напълно е възможно и Ким да проповядва някаква нова, доста откачена, мода. Все пак, знаем че тя е почитател на нестандартните стилни решения, но трудно бихме могли да повярваме, че някой би излязъл навън в този вид. Най-малкото заради липсата на кислород, причинена от напълно затворената маска, която има ципове върху мястото на очите и по средата на лицето.

Несъмнено сред последователите на Кардашиян са възникнали безброй въпроси, тъй като самата тя не крие, че обича да показва лицето и тялото си. А вие как бихте определили тази визия?

View post on Instagram
 

Четете още: Седмицата на модата в Ню Йорк показа пухкави модели (снимки)