Автор
Woman.bg

Първата Instagram агенция за инфлуенсъри в България вече е факт

Гаел Бонел Санчес създаде първата агенция за Инстаграм инфлуенсъри у нас. Той е работил за Endemol TV, най-голямата компания за телевизионна продукция в Европа. Натрупаният опит го окуражава да създаде собствена телевизионна и филмова компания, а работата по първия му игрален филм “Челси” го довежда в България.

Едно от нещата, които силно го впечатляват в България, са момичетата. “Красивите жени са навсякъде. Но е вярно, че момичетата в България полагат много повече усилия за външния си вид. Фитнес, грим, прическа мода. Бях много впечатлен от това”, казва Санчес пред сп. "ОК!".

“Единственото нещо, което съжалявам да видя, са все повече и повече операции на устните. Ако някое момиче наистина се нуждае от такава, защо не. Но понякога перфектното е враг на красивото”, откровен е той.

Според създателя на агенцията GBS Models, инфлуенсърите вече заместват топмоделите, които съществуваха в миналото. А относно това какво трябва да притежава едно момиче, за да стане успешен инста модел, Санчес обяснява: “Да бъде себе си, да е секси и мотивирана. С мотивация можеш да преместваш планини във всички области.”