Рафаел Надал не е нищо друг освен супер "горещ" в новите реклами на Emporio Armani.

Испанският тенисист се снима гол до кръста, за да представи джинсите на марката, а също и бельото от новата пролетно-лятна колекция, съобщава Sportal.bg

Рекламната кампания с участието на Рафа и сексапилната американска актриса Меган Фокс ще стартира в началото на февруари, но от компанията решиха да подгреят публиката с няколко снимки от фотосесиите им.


И докато Меган Фокс е в семейството на Emporio Armani като водещ женски модел от 2009 година, то първата ракета в световния мъжки тенис е ново лице за марката. Рафаел Надал наследи ролята от най-скъпия футболист в света Кристиано Роналдо, който пък преди година замести колегата си Дейвид Бекъм.

"Надал е истински феномен, може би най-добрият спортист, който се е появявал, с невероятна сила и издръжливост. Възхищавам се на всеки негов мач. Той е идеалният избор, защото е истински позитивен модел за младите хора", коментира Армани решението си да се спре на Рафа за рекламно лице.




"Меган е млада и секси и има невероятно излъчване. И двете марки Emporio Armani Underwear и Armani Jeans залагат на младежката визия, затова смятаме, че тя е перфектният избор за наше лице", заяви прочутият италиански дизайнер по адрес на Меган Фокс.

Фотосесиите за рекламните кампании бяха осъществени в Лос Анджелис от прочутите модни фотографи Мерт Алас и Маркус Пигот. Снимките загатват за тяхната работа, но истинският резултат ще се види след около десетина дни, когато Надал и Фокс ще се появят в модните списания и върху билбордове в Ню Йорк, Лос Анджелис, Лондон, Милано, Рим, Париж и Токио.