Риана обича да се забърква в секси мини постановки, а Кейт Мос няма нищо против да се включи в една от тях, разиграваща се специално за сп.V.

25-годишната певица и 39-годишният супер модел застанаха пред обектива на Марио Тестино, като общият им проект ще излезе официално на 28-ми февруари.

Броят на печатното издание се предлага с две корици, едната украсена с Кейт без дрехи, а другата с Риана, снимана така, както майка я е родила.

Историята на познанството между двете дами датира от 2009-а, когато се срещат на едно от най-значимите модни събития Met Gala.

Директната им среща, лице в лице, придружена от кратък разговор, се осъществява благодарение на дъщерята на британския модел Лила Грейс, която искала да вземе автограф от любимата си Риана.

Певицата си спомня: „Не знаех, че има дете и че може да изглежда по този начин. Така че, все още има надежда за жени, които мечтаят да имат бебе, но искат да останат секси.“

Следващата им среща е през миналия февруари на модна презентация на Стела Макартни.

Докато Марио Тестино разговаря с Риана за техен общ бъдещ проект, Кейт Мос се приближила към тях и казала - „Искам да се снимам с нея!“

Речено-сторено! Година по-късно всички ние можем да станем свидетели на това истинско събитие в света на шоу бизнеса – голямо списание, приютило два водещи популярни образа, заснети от гениален фотограф.