Автор
Ива Петрова

Риана се чувствала като палячо с най-пищния си тоалет

Дори Риана не винаги се чувства уверена пред камерите! Сигурно помните невероятния ѝ тоалет от Guo Pei на MET Gala 2015, който влезе в списъка на най-иконичните тоалети, виждани някога на бала. Жълт, дълъг шлейф с кожена яка, златни нишки и китайски мотиви...

В откровено видеоинтервю за Access Hollywood, посветено на новата модна линия за кожа Fenty, култовата певица и преуспяла бизнес дама неочаквано призна, че въпросният образ ѝ е създал много неудобства и тревоги и я е накарал да се чувства глупаво.



„Онази вечер планирахме всичко като хореография – как да се кача в колата и как да сляза от нея, кой да е до вратата, къде да си оставя палтото, къде да седна“, споделя Риана. „Спомням си, че много ме беше страх да сляза от колата. Минавахме покрай червената пътека, аз гледах роклите на другите и си мислех „О, Боже, изглеждам като палячо. Хората ще ми се смеят“. Направихме три кръгчета с колата, без майтап. И най-сетне събрах кураж: „Няма значение, хайде, просто ще го направя“. Днес обаче не съжалявам за това“.

Този тоалет имаше нужния ефект, затвърдявайки статута на Риана като икона на стила... и пораждайки куп интернет мемове.

Четете още: Моден сблъсък: Ема Стоун срещу Никол Кидман