Тя е може би една от най-екстравагантните и смели личности в шоубизнеса. Младата певица Рита Ора винаги се старае да привлече внимението към себе си, дори и някои от визиите й да не са от най-стилните или приемливи за хората. Но пука ли и? Едва ли...

Рита смесва различни стилове, създавайки една нестандартна визия, която буди противоречиви коментари.

От време на време обаче Рита впечатлява с изключително изискани и елегантни визии, сведени до минималистични едноцветни дрехи с проста кройка.

Британската певица с албански произход има доста интересен стил на обличане и мнозина я сравняват с Риана, но според нас платинено русата звезда просто се наслаждава на модата и умее да я приема като игра и предизвикателство, вместо да се взима много на сериозно.

Нейна запазена марка е ярко червеното червило. Много пръстени, златни верижки, прекалено много грим и екстравагантни цветни рокли са част от нейния гардероб.

Но за събитието на сп. Elle “Women in Music” в Ню Йорк сладката Рита направи впечатление с оригинална и доста елегантна визия. Независимо дали е на сцена или у дома – тя винаги е различна!



Елегантна дреха, която е къса в предната част и дълга в задната, е от пролетно-лятната колекция на Saint Laurent.

Черна шапка с широка периферия и черни обувки на висок ток допълваха драматичният тоалет на звездата.

Уникалният стил на Рита винаки изпъква, все пак няма друга дама в момента, която толкова драстично и често да сменя визиите си.

Федората създава особеното драматично усещане от цялото ревю за пролет-лято 2013 на френската къща "Saint Laurent":