Автор
Woman.bg

Роклите, които всяка жена трябва да има в гардероба си тази есен

В гардероба на съвременната жена централно място заема роклята. Настъпването на есента не е причина да се откажете от нея и да заложите само на по-топли панталони. Дизайнерите предлагат модели, които са подходящи за по-хладното време: богат избор от стилове за всеки вкус и фигура, дръзки и секси варианти за парти, както и класически модели за офиса превземат гардероба.

Тази есен кожената рокля властва на модните подиуми. С нея ще бъдете неотразима не само на парти, но и в ежедневието. В есенно-зимните си колекции дизайнерите залагат на черната кожа. Най-важното е да не прекалявате с ненужни детайли и ярки аксесоари.



Буржоазният стил отново е на мода. Роклите са умерени, строги и сдържани. Те излъчват настроение от 70-те години.

В зависимост от материите, тези модели винаги ще изглеждат различно. С подобна рокля в гардероба няма как да не бъдете забелязана.



Есента не може да мине и без плетени дрехи. Дизайнерите залагат на плетени модели, вместо класическия пуловер рокля.

С плетена рокля ще бъдете стилни, дори и в най-хладните дни. Свободен силует, висока яка и плътна плетка - в такъв тоалет ще се чувствате комфортно в ежедневието.



Друга рокля, която трябва да имате в гардероба си тази есен, е роклята –риза. Подобен модел се вписва перфектно в деловия дрес код. Моделът е подходящ за всеки тип фигура.



Есента е най-подходящото време да се сдобиете и с рокля в стил бохо. Тази рокля е подходяща за всеки повод и в същото време ще придаде драматичност на външния ви вид. Особено модерни са моделите с много воали, дантели и големи къдрици.



Анималистичният принт е много актуален този сезон. Не се страхувайте да носите такива рокли през есента. С такава рокля ще оберете овациите не само в офиса, но и на вечерно събитие.



Роклята с обемни ръкави в духа на 80-те години също е в центъра на вниманието този сезон. Тя има много предимства - свободна кройка, приятен акцент върху талията и универсалност.