Роклята за 35 лв., която Кейт Мидълтън пази в гардероба си

10 октомври 2021 | 09:18
4566
1
Getty Images/ Instagram
1

Кейт Мидълтън разкри на специално събитие, че е започнала проучване на родословното си дърво, за да научи какъв е бил животът на нейните предци и какви са били техните професии.

Тя е успяла да стигне четири поколения назад, като част от работата си по проект за ранно детско развитие в Лондонския университетски колеж.

По майчина линия херцогинята на Кеймбридж е наследничка на семейство Голдсмит, които живеели доста бедно, част от тях били миньори, дърводелци, общи работници и продавачи.

Предците на нейния баща Майкъл Мидълтън обаче имали доста по-добри доходи. Майкъл произхожда от род на богат търговец на вълна, пилот, банков мениджър и адвокат.

Проектът, в който се включи херцогинята на Кеймбридж, ще проследи развитието на деца родени през 2021 г. през следващите пет години. Специалистите ще проучат как влияят на децата различни фактори като домашна среда, обществото, както и социални и икономически обстоятелства.

“Ранното детство сформира нашия живот на възрастни и знаейки повече затова какво влияе на този период е фундаментално, за да можем да разберем какво ние като общество бихме могли да направим, за да подобрим нашето бъдещо здраве и щастие” - каза Кейт.

За събитието Мидълтън бе избрала стара своя рокля на Zara с дълги ръкави, която бе намалена до достъпните 35 лв, а оригиналната ѝ цена възлизаше на 200 лв. Мидълтън се появи с нея за първи път през януари 2020-а на събитие в Брадфорд.

Тогава роклята стана толкова популярна, че бе изкупена за часове и дори започна да се продава в eBay на завишена цена.

Кейт завърши тоалета си с обувки на Hugo Boss, с които я видяхме за първи път през 2016-а и диамантени обеци Mappin & Webb за 8,600 лв.

През годините Мидълтън стана известна с това, че независимо от статуса си на бъдеща кралица на Англия, не се притеснява да пазарува от по-достъпни модни брандове, както и да носи дрехите си безброй пъти.

Още по темата

Коментари

1 Баца гелуша
  11 октомври 2021 | 05:34 отговор
 

Тя горката няма парички.аз така мисля че тя е вече бедна къри назе българите

 

Добави Коментар

Най-четени