Ромео Бекъм предизвика сърцебиене сред почитателките си с поредната модна изява

09 юни 2021 | 15:47
1759
1
Снимки: Instagram
1

Ромео Бекъм отново остави ярък отпечатък в света на модата с поредното си участие във фотосесия, този път представяща колекция есен-зима на Saint Laurent. 

Успехът на сина му не остави безразличен прочутия му баща. "Толкова съм горд", изрази радостта си от напредъка в кариерата на наследника си футболната звезда Дейвид Бекъм. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ROMEO (@romeobeckham)

На кадрите Ромео е облечен с риза с флорални принтове и чанта с тънка дръжка. Прическата му обаче този път е доста по-дълга от тази, с която сме свикнали да го виждаме. Цветът на косата пък, на който младежът залага напоследък, е платинено рус.

Това не е първата впечатляваща фотоизява на Ромео за голям бранд. През януари 2021 той предизвика сърцебиене сред почитателките си, като украси с лика си корицата на италианското списание Vogue. Чаровното момче може да се похвали и с редица други модни участия.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ROMEO (@romeobeckham)

След като най-големият син в семейство Бекъм - Бруклин, се захвана с фотография, феновете на Дейвид силно се надяваха, че поне по-малкият - Ромео, ще тръгне по стъпките на баща си. Явно обаче "модното" влияние на мама Вики си е казало думата.Въпреки това Виктория Бекъм се оказа далеч по-обрана в реакцията си, като сподели само едно голямо WOW и две сърчица към снимката. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ROMEO (@romeobeckham)

Четете още: Дейвид Бекъм захвърли дрехите: фенките полудяха (Снимка)

Още по темата

Коментари

1 СС Лацио
  09 юни 2021 | 17:41 отговор
 

МИЛЯНА ВЪЛЕВА - мършоооо, един ден ще те боде ето тази гнусна и мазна и грозна черна азис циганска маймуна или неговия пряк но не косвен двойник. !!! азис направо ги убива !!! СНИМКА. Че република цигания е неизбежна реалност и настъпва по брутално зло от турско иго, присъствие или владичество.

 
 
СС Лацио
09 юни 2021 | 17:42

!!! "Направо ги убивам". Така озаглави поста си във Фейсбук Азис, който демонстрира колко много тренира във фитнеса с няколко снимки. Видимо "Кралят на фолка" е направил доста добри мускули. Дали обаче това трябва да бъде показвано публично, или по-скоро не - ще прецените вие...!!!

Добави Коментар

Най-четени