Ромео Бекъм предизвика сърцебиене сред почитателките си с поредната модна изява

Ромео Бекъм отново остави ярък отпечатък в света на модата с поредното си участие във фотосесия, този път представяща колекция есен-зима на Saint Laurent.

Успехът на сина му не остави безразличен прочутия му баща. "Толкова съм горд", изрази радостта си от напредъка в кариерата на наследника си футболната звезда Дейвид Бекъм.

View post on Instagram
 

На кадрите Ромео е облечен с риза с флорални принтове и чанта с тънка дръжка. Прическата му обаче този път е доста по-дълга от тази, с която сме свикнали да го виждаме. Цветът на косата пък, на който младежът залага напоследък, е платинено рус.

Това не е първата впечатляваща фотоизява на Ромео за голям бранд. През януари 2021 той предизвика сърцебиене сред почитателките си, като украси с лика си корицата на италианското списание Vogue. Чаровното момче може да се похвали и с редица други модни участия.

View post on Instagram
 

След като най-големият син в семейство Бекъм - Бруклин, се захвана с фотография, феновете на Дейвид силно се надяваха, че поне по-малкият - Ромео, ще тръгне по стъпките на баща си. Явно обаче "модното" влияние на мама Вики си е казало думата.

Въпреки това Виктория Бекъм се оказа далеч по-обрана в реакцията си, като сподели само едно голямо WOW и две сърчица към снимката.

View post on Instagram
 

Четете още: Дейвид Бекъм захвърли дрехите: фенките полудяха (Снимка)