Автор
Пепа Попова - Пепита

"Сексът и градът": Денят на премиерата е известен и той е...

Вече всичко е ясно - продължението на "Сексът и градът" ще излезе на 9 декември 2021 г. За това научихме от новия тийзър, който HBO Max сподели в социалните мрежи. Краткото видео показва части от живота на любимките ни и представя нови герои.
Казват, че нещата не се променят... но истината е, че животът е пълен с изненади“, гласът на Брадшоу зад кадър определено събужда любопитсвтото ни.


Вярвам, че режисьорите определено имат с какво да ни изненадат. Видяхме първия тийзър на новия сезон още в началото на януари, с който се потвърди, че Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис отново ще бъдат частот историята. Този път обаче без Ким Катрал. Въпреки това снимките на десет епизода от новия мини-сериал на HBO Max започнаха в Ню Йорк през юни тази година и продължават и до днес – папараците радват феновете с кадри от снимачната площадка почти ежедневно. Носителят на “Ейми” Майкъл Патрик Кинг, който е режисьор и сценарист на оригиналния сериал и двата филма, се завръща този път като изпълнителен продуцент.
Паркър, Никсън и Дейвис споделят тези отговорности с него. За щастие Кинг си сътрудничи с изцяло женски екип и по отношение на сюжета – Синтия Никсън представи накратко на своите последователи в Instagram екипа от сценаристи.
Толкова се радвам, че имаме този невероятен актьорски състав, нашето ново шоу е в разгара си!“ - написа тя с такъв ентусиазъм, какъвто нейната героиня Миранда Хобс никога не е показвала. Сред уловените в кадъра са: гениалният есеист и комик Саманта Ирби, журналистът и автор на американския Vogue и New York Times Кели Гоф, както и Джули Ротенбърг и Елиза Зурицки, сценаристи на оригиналния сериал на HBO “Сексът и Градът”.

View post on Instagram
 

Между другото, всяка от актрисите ще получи повече от милион долара само за един епизод. Какво можем да кажем за сюжета? Кратият синопсис гласи: And Just Like That… Кари, Миранда и Шарлот „ще преминат по нелекия път на 30 -годишните до още по-трудните въпроси, с които се сблъскват 50-годишните“.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 



На 29 януари, в интервю за Vanity Fair, Сара Джесика Паркър призна, че тя има толкова много въпроси, колкото и всички нас: „Какво се случва с кариерата на Кари? Новият обществено-политически дневен ред повлиял ли е на нейната работа? Тя още ли води своята колонка? Написала ли е още книги? Или започва подкаст? Какво означава модата за нея сега? Как са се променили или не са се променили приятелствата и разширил ли се е нейният социален кръг?" Актрисата също така отбеляза, че няма търпение да види Миранда и Шарлот като майки на тийнейджърите Брейди и Лили и как пандемията е засегнала всички герои.

Честно казано и ние нямаме търпение да видим отговорите на всички тези въпроси, а и на още много като отношението на героините към новите технологии и социалните мрежи, движенията #MeToo и Time’s Up...
Отброяваме дните до началото!

View post on Instagram
 
View post on Instagram