Автор
Пепа Попова - Пепита

Селин Дион стана за смях: за празника обу обувки с "пуйки" на петата

Гардеробът на Селин Дион е всичко друго, но не и скучен. Въпреки че вече добре познаваме този неин шарен и шармантен стил, понякога има неща, които предизвикват уау-ефект. „Огнените“ обувки, с които певицата се снима пред коледното дърво и публикува онзи ден в Instagram, буквално ни заслепиха.

View post on Instagram
 

Те са дело на Кейтлин Дохърти – художник-постановчик от Канада и са създадени от нея специално за Дион. Уникалното при тези обувки е огненото оцветяване, което се комбинира със сложната текстура на материала, а двете птици на петата са “черешката” в украсата.

С тази своя визия Дион показва, че интересните обувки могат не само да станат акцент в образа, но и буквално да доминират над него.

Феновете на певицата посрещнаха публикацията с обувките-феникс както с леко объркване и неодобрение, така и ентусиазъм.
“You’ve got a f-cking chicken on your foot Céline! And I love it!”


„Имаш ши...ано пиле на крака си, Селин! И на мен ми харесва!“, туитва фен. Друг коментира публикацията на Дион с предположението, че това не е феникс, а "пуйка, избягала от огъня (фурната)".

Дион обича модния риск и го търси постоянно. На всички коментари тя отговаря с думите: "Животът е кратък. Не можем ли просто да се забавляваме?“

Вдъхновени от примера на канадската певица, събрахме още няколко чифта, които за разлика от нейните поръчкови обувки, могат да се купят и да донесат достатъчно много положителни емоции.