Автор
Woman.bg

Сестрите Кардашиян украсиха корицата на Cosmopolitan

Сестрите Кардашиян все по-настойчиво се опитват да завладеят английския пазар. Звездното трио не само направи специална колекция с дрехи и аксесоари, която ще се предлага във Великобритания, но и украси корицата на декемврийското издание на великобританския Cosmopolitan.

За въпросния брой на ежемесечника риалити красавиците участват във впечатляваща фотосесия и дават откровено интервю.

По време на интервюто Клоуи Кардашиян открито говори за славата и разкрива как се справя с живота под прожекторите, особено след като фигурата й често я превръща в обект на хорските приказки.

"Не е лесно. Теглото ми е колебливо, както всяко нормално момиче и аз понякога се чувствам несигурна. Има някои дни, в които се чувствам наистина зле. Но на следващия ден вече съм, 'Ох, м**** му аз съм толкова по-добра от това.' Имам моменти на слабост, но като цяло гледам да не обръщам внимание на критиките... На кой му пука, че не съм размер нула? Аз не искам и да бъда. Харесвам тялото си. Живея здравословно, тренирам... но и се наслаждавам на живота... под колкото по-голямо напрежение съм, толкова по-уверена ставам. Аз съм тази, която съм. Не мога да направя нищо по въпроса и истината е че се харесвам такава."

И докато Клоуи е на мотото "което не ме убива ме прави по силна", то Ким има ефикасно оръжие, повдигащо самочувствието в лицето на гаджето й – Кание.

Според скандалната брюнетка приятелят й я залива с комплименти, което я кара да се чувства добре в кожата си.

"Моят приятел... той е перфектен в това да повдига самочувствието ми. Той ми отправя комплименти по всевъзможен начин, споделя харизматичната знаменитост.

Риалити звездата Ким добре знае, че увереността е един от ключовете към успеха, затова тя е категорична, че ще се фокусира над това да изгради такава у племенниците си и бъдещите си деца.

"Това е невероятно. Искам да науча бъдещите си дъщери и Пенелопе (4 месечната дъщеря на Клоуи) , че увереността е всичко. Нямам предвид да бъдеш надут, а просто да си сигурен в себе си."

По време на интервюто Клоуи Кардашиян споделя, че не винаги е била толкова уверена, колкото и се е искало, но явно има друга от фамилията, която няма този проблем – Кайли.

"Сестра ни Кайли (на 16 години) е толкова самоуверена, това е просто прекрасно", с усмивка на лицето разкрива Клоуи.

Тя е толкова зряла. Аз взимам любовни съвети от нея от години. От както бе на 12 тя все ме насочва правилно. Винаги ми е казвала, ‘Добре, само не му звънни‘." , признава пищната красавица Ким.

С модното издание Ким споделя, че слънчевите очила са ключът към перфектната визия.

"Големите очила. Не е необходимо да имаш грим... само сладък тоалет, големи очила и си готова за излизане."

Кортни е категорична, че за нея безупречната визия е свързана със състоянието на косата и кожата.

"Връзвам косата си на кок – това винаги ме кара да се чувствам добре, а лицето си пръскам с розова вода. Това ми помага да се чувствам свежа и чиста."

Клоуи пък от своя страна залага на светли устни и небрежна прическа.