Шанел изненада света с фермерско модно шоу

07 октомври 2009 | 06:30
3776
0
0

Модните дефилета на „Шанел" винаги са били впечатляващи, но гостите на ревюто, състояло се вчера в Париж, надали са очаквали да се отзоват във фермерски двор вместо в бляскава зала.

Изненадите обаче не свършиха до тук. Зрителите от първия ред, които включваха знаменитости като Принс, Клаудия Шифър и Риана, гледаха как моделите, облечени в творенията на Карл Лагерфелд, не само ходят, но и се въргалят сред бали сено.

Към средата на шоуто от земята се издигна модел на къщичка, в който се бяха подслонили Лили Алън и групата й. Облечена в златна пола и черна блуза, разбира се „Шанел", певицата изпя последния си хит „It's Not Fair".

Лагерфелд разкри пред журналисти, че за муза му е послужила Мария Антоанета. Колекцията включва сабо, плетени чанти с апликации на цветя и разбира се, туийд, който е и запазената марка на модната къща.

„Аз съм от село, скъпа" - сподели дизайнерът с журналисти - „Навсякъде около мен чувам за органичното отглеждане на животни, за околната среда и тн. и определено съм „за"."

Снимки от ревюто можете да видите тук

Видео от дефилето можете да видите тук

Анкета

Допада ли ви идеята за фермерско модно дефиле?

Коментари

Добави Коментар

Най-четени