Шарлот Генсбур с уникална капсулна колекция в колаборация със световен бранд

16 октомври 2021 | 08:42
740
0
Getty Images/Instagram
0

Шарлот Генсбур и Zara представиха обща капсулна колекция, в която заложиха на дънки, кадифени якета, дънкови ризи и бельо.

Винаги съм искала да създам колекция от всички онези дрехи, които нося всеки ден“, признава Шарлот Генсбур.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALLETS (@allets_official)

 

А ние винаги сме знаели, че Генсбур е родена с добър вкус и за своите 50 години е вдъхновила хиляди със своята автентичност, свободолюбие и самоувереност. Но вместо да размишляваме върху всички елементи на стила Генсбур - от мини-роклите на Balenciaga и Saint Laurent до костюмите й за червен килим, тя ни показа, че има един елемент, толкова важен за нейния стил, че едва ли би могла живее без него: дънки. И като дъщеря на две икони, обичащи денима -Джейн Бъркин и Серж Генсбур - тя със сигурност знае как трябва да изглеждат перфектните дънки и ги направи...

Основният акцент в линията, която представя за Zara е върху дънките. Към тях Щарлот добавя перфектните дълги ризи в уестърн стил, андрогинен тренч от 70-те години, втален блейзър, рипсено яке (като това на баща й Серж Генсбур) и базови тениски. Що се отнася до аксесоарите, в колекцията Шарлот представя мека кожена раница и чифт ботуши с кръгли пръсти.

 

Коментари

Добави Коментар

Най-четени