Днес обръщаме поглед към поп иконата Мадона.

Причината да насочим вниманието си към нея не е някой нов сингъл, бързаме да поясним, а меко казано ексцентричната визия на звездата.

Известната с любовта си към провокацията Мадона бе заснета на летище "Джей Ф. Кенеди" в Ню Йорк, облечена в бурка. Характерният за мюсюлманките аксесоар бе допълнен от тъмни очила, суитшърт в черно и сандали, дело на Louis Vuitton.

По време на проверката преди да се качи на полета обаче изпълнителката бе принудена да махне бурката и остана само по сива тениска, демонстрирайки руса къдрава грива.

На летището Мадона бе с три от шестте си деца.

View post on Instagram
 

Няма как да не споменем, че мнозина се зачудиха дали певицата е с бурка, за да се скрие от очите на феновете, или окончателно е станала мюсюлманка.

Припомняме ви, че Мадона е възпитана в католическата вяра, но в един момент тя я загърбва и повече от 17 години живееше според написаното в Кабала.

След като започна да излиза с 30 години по-младия от нея мюсюлманин Брахим Зейбат, обаче тя прояви силен интерес към Корана. Певицата сподели, че изучава свещенната книга и дори строи училища за мюсюлмански момичета. Не след дълго обаче Мадона и Брахим се разделиха, а дали тя е приела исляма, така и не стана ясно.

Припомняме ви, че певицата има шест деца - 22-годишната Лурдес, 18-годишният Роко, Дейвид и Мърси (13) и Естер и Стела, които са на 6 години.

Скоро Мадона призна, че една от най-големите ѝ грешки като родител е, че е купила телефони на децата си.

"Това наистина сложи край на връзката ми с тях. Ние общуваме, но не както преди. Сега телефоните са неразделна част от живота им", искрена бе звездата в интервю.