Сексапилната и талантлива Ла Лопес реши да отпразнува световното си турне с ексклузивно парти в клуб „Pure” в Лас Вегас пред броени дни.

Дали усмивката на лицето й се дължеше на романтичната връзка с Каспър Смарт, с който певицата е от близо година, или на непрестанните успехи, с които може да се похвали, не знаем, но каквото и да е, звездата определено изглеждаше изключително красива, спокойна и щастлива!

43-годишната латина грейна на червения килим в стилна, синя рокля без презрамки от пролетно-лятната колекция за 2012-а на Georges Chakra.

Прилепналата по нея дреха подчертаваше завидно стегнатото й и женствено тяло по много приятен начин. А бели райета в предната и задната част на дрехата бяха свежо допълнение към дрехата.

Певицата умело я бе комбинирала с обувки с отворен пръст и змийски принт на Christian Louboutin, модел “Lady Peep” и елегантна дамска чанта.

Според нас Джен бе подбрала идеалната прическа, разкриваща раменете и лицето й. Тя бе заложила на вълниста и прибрана назад коса в комбинация с опушен грим в синьо-сиви нюанси и телесно червило.

Какво ще кажете за визията на Дженифър, дами?

ВИДЕО: