Скъпа, сутиенът ти говори!

28 октомври 2016 | 14:30
20781
1
1

Знаете ли, че 8 жени от десет не знаят точния си размер бельо. Представяте ли си колко от нас накърняват структурата си по този начин?

Днес даваме думата на една от основните части в дамското бельо -  сутиенът. Той има какво да ни каже! Време е да го чуем и престанем да допускаме един и същи грешки. Кои са те?

В магазина

Както стана ясно, мнозина от нас не знаят точния си размер, но това не е всичко. При избора на сутиен, допускаме грешки и при подбора на форма - класически, push up, брижитка или... изборът е голям, но бюстът ви е един и той изисква правилната кройка. Затова е важно да пробвате желания от вас модел преди да го закупите. Много е важно той да поддържа добре гърдите без да ги мачка. Успоредно с това движенията не биват да бъдат ограничени. От друга страна, трябва да внимаваме при закопчаването. Мнозина от нас защипват сутиена на последните кукички в желанието да се чувстват стегнати. Грешка. Сутиенът не бива да се впива в кожата. 

В ежедневието 

Когато пускаме машината за пране, слагаме и финото си бельо. Дали от бързане или просто, защото не ни се занимава, слагаме в пералнята и го простираме с останалите дрехи. След това се питаме, защото то се похабява преждевременно. Това не е, защото бельото е некачествено. Причината е, че не го поддържаме правилно. Редно е да мием любимите ни сутиени и бикини на ръка. Естествено, че отнема повече време, но за сметка на това ги носим по-дълго. 

Друга груба грешка, която допускаме е при слагането на сутиена. Някои от нас го закопчават отпред, въртят го, сучат го, дърпат, нагласят... оттук презрамка, оттам другата. Ох, сложна работа. А сутрин бързаме, пренебрегвайки тези малки неща, които в крайна сметка са основни и могат да ни спестят ядове. Какъв е правилният начин ли? Препоръчително е, когато слагаме сутиена, да се наведем леко напред, за да можем да позиционираме добре гърдите в чашките. След това го закопчаваме и слагаме презрамките. На тези от нас, на които им се струва сложно, препоръчваме да го закопчаете на талията и да го вдигнете плавно нагоре. 

Коментари

1 p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g
  29 октомври 2016 | 06:26 отговор
 

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 23-46 ОТ 69$ ДО.....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ОБНОВЕИЯ САЙТ(НАД 50 000 ПОСЕЩЕНИЯ) ЧРЕЗ ГУГЪЛ------->p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g --------->ФЕЙСБУК СТРАНИЦА-PECHELI OT SAITOVE

 

Добави Коментар

Най-четени