Славея Сиракова и дъщеричката ѝ се появиха на снимка по-красиви от всякога. Двете скъпи наследнички на Илияна Раева и Наско Сираков сложиха еднакви тюрбани за коса в тюркоазен цвят.

Фотосът показва не само колко много е пораснала 8-месечната Емили, но и голямата ѝ прилика с мама.

View post on Instagram
 


Кадри, на които майка и дете се обличат еднакво или имат съвпадение в някой от аксесоарите, които носят, е популярен в социалните мрежи тренд, известен под наименованието Mаching mom baby.

Над 5 милиона са публикациите в Инстаграм към момента с хаштаг #mommyandme. Преобладаваща част от тях са именно за модни съвпадения.

View post on Instagram
 


За първи път африканският тюрбан се превръща с атрактивен моден аксесоар през далечната 1908 г. Повторното му завръщане на свтовната модна сцена се случва с особен блясък през 1934 г., когато Грета Гарбо се появява в различни тюрбани във филма "Цветният воал".

View post on Instagram
 


Аксесоарите за коса явно са любима част от ежедневния стил и на Славея. С еднакви украшения за коса тя и бебето ѝ не се появяват за първи път. През лятото гордата майка сподели снимка, на която тя и малката Емили бяха с разкошни ленти, декорирани с флорални мотиви.

View post on Instagram
 

Четете още: Рокля на Кейт бе определена като дреха на десетилетието. Вижте я!