Автор
Пепа Попова - Пепита

След дълга пауза Жизел Бюндхен се завърна с ярка фотосесия за V Magazine

Жизел Бюндхен официално прекрати кариерата си на модел през 2015 г. и оттогава рядко участва във фотосесии. Преди броени дни бившият ангел на Victoria's Secret се завърна с ярка лятна корица за новия брой на V Magazine. На кадрите Жизел позира край басейна в бижута на Cartier, бански на Chanel и гащеризон на Dior.

"Когато си на двадесет, се опитваш да се впишеш в определени стандарти, да станеш част от нещо. Но когато сте над четиридесет, се чувствате по-комфортно. Имам чувството, че с времето само станах по-силна. И така е във всеки аспект от живота ми," — сподели моделът, който скоро ще навърши 42 години, в интервю за списанието.

View post on Instagram
 



Бюндхен е работила с марки като Alexander McQueen, Dolce & Gabbana, Versace, Valentino, Céline, но придоби истинска слава благодарение на участието си в колоритните шоута за бельо на Victoria's Secret.

"Да бъдеш модел означава да се превърнеш в празно платно. Става дума за това да си позволиш да се потопиш дълбоко във всяка среда и всеки герой, който трябва да пресуздадеш, за да получи перфектния кадър."

View post on Instagram
 

След края на кариерата си Бюндхен се фокусира върху семейството и отглеждането на деца - моделът и съпругът й Том Брейди имат 12-годишен син Бенджамин и деветгодишна дъщеря Вивиан. Бюндхен отдавна не е на модния подиум, но участва в снимките за модни списания, сред които Vogue, Elle и Harper's Bazaar.