Автор
Ева Григорова

Смела в зелено: Допада ли ви тоалетът на Мария Бакалова?

Мария Бакалова събра всички погледи върху себе си в Кан. Причина за фурорът, който тя предизвика, стана смелият тоалет, на който се бе спряла.

Той е дело на световноизвестния бранд Louis Vuitton и е от Resort колекцията за 2022-ра година на марката.

View post on Instagram
 

Бакалова присъства на прожекцията на филма „Жените наистина плачат“ заедно с режисьорите Мина Милева и Весела Казакова, както и колежките ѝ Катя Казакова и Ралица Стоянова, за да представят родното заглавие, селектирано в програмата „Особен поглед“.


Любопитното е и, че всички останали дами бяха заложили на бели тениски с надпис. Милева и Стоянова се разходиха по червения килим с посланието „Не истерични, а исторически“. Момичетата бяха съчетали тишъртите с черни поли, като Казакова само се появи в яркожълти къси панталони и лилав клин.



Сюжетът на „Жените наистина плачат“ е вдъхновен от реални събития и се радва на широк интерес в Кан. Действието се развива на фона на протестите у нас против Истанбулската конвенция, а Мария Бакалова изпълнява главната роля на момиче, заразено с ХИВ. Малко преди филмът да направи световната си премиера в Кан, от сп. Variety публикуваха и първия откъс от заглавието. В него виждаме героинята на Бакалова, която води ожесточен спор с лекар, отказал да я прегледа заради диагнозата й.