Автор
Woman.bg

Стил, блясък и главозамайващ сексапил на партито на Vanity Fair (Снимки)

Най-вероятно вече сте се насладили на изящните тоалети, които звездните дами демонстрираха на червения килим на тазгодишната – 92-а подред, церемония по раздаване на наградите „Оскар“.

Истината обаче е, че феерията от бляскави тоалети не свършва с тези, които видяхме по време на самото събитие. Едно от най-значимите партита, на които звездите се пренасят, засиявайки с нов блясък след връчването на статуетките, е това на сп. Vanity Fair.

View post on Instagram
 

По синия килим на тазгодишното афтърпарти централна роля играха бляскавите пайети и искрящите рокли, с които редица звезди се появиха.

Сред дамите с най-ефектни тоалети се отличиха Даян Крюгер, Гал Гадот, Чарлийз Терон, Скарлет Йохансон и др.

Там бяха забелязани и такива знаменитости, които не присъстваха на самата церемония, като Ким Кардашиян заедно със съпруга си, както и Барбара Пелевин.

Особено впечатление на модните критици направи избора за тоалет на Адриaна Лима. Актрисата бе заложила на красива бяла рокля с висока цепка, подчертаваща изумителните ѝ крака.

Четете още: Киану Рийвс заведе майка си на Оскарите

* В месеца на любовта раздаваме награди. Спечели парфюм за теб и любимата ти приятелка, като харесаш нашата Инстаграм страница. Участвай в играта ни и можеш да спечелиш страхотен подарък от BOUCHERON!