В днешния хладен януарски ден насочваме вниманието си към дама, чийто сексапил обещава рязко да покачи градусите.

Говорим за прекрасната Моника Белучи, която се появи на модното шоу на Dior по време на Седмицата на модата в Париж и буквално открадна цялото внимание.

До един обективите на фоторепортерите бяха насочени към нея и запечатваха всеки сантиметър от стилната ѝ визия. А тя включваше палто от велур от есенната колекция на Dior, което бе пристегнато около кръста с колан с голяма катарама и ефектно подчертаваше тънката талия на Моника и зашеметяващата крушовидна форма на тялото ѝ.

Дрехата се допълваше от черни ботуши на ток дело на модна къща Christian Louboutin.

Косата на италианската икона бе свободно пусната и небрежно чуплива, а върху лицето ѝ бяха поставени тъмни слънчеви очила.

Припомняме ви, че Моника Белучи бе омъжена за френския актьор Венсан Касел. Двамата вече са разведени, а Касел е женен отскоро за значително по-младата от него Тина Кунаки.

Но и Моника е щастлива в любовта. Неотдавна тя сподели, че е в прекрасен момент от живота си. Актрисата излиза от близо година с далеч не толкова известен мъж, но отново човек на изкуството. Той е Николас Лефебре - художник и собственик на галерия в сърцето на Париж.