Главното действащо лице в днешния ни материал е изящната кралица на Испания - Летисия. Несъмнено една от най-стилните кралски особи в света.

Затова навярно няма да се изненадате, че обръщаме поглед към нея точно заради поредната елегантна визия, която демонстрира. 46-годишната красива половинка на принц Фелипе VI го придружи по време на събитие в родната им Испания и за пореден път нагледно доказа, че една жена не трябва да залага на предизвикателна визия, за да бъде забелязана.

Летисия заложи на стилна рокля с А-образна кройка и палто с миди дължина - и двете, дело на Carolina Herrera, и двете, открояващи се с деликатни лилави детайли. Компания на тоалета правеха ефектни аксесоари в животински принт.

Кралицата е известна с любовта си към модните къщи Carolina Herrera и Nina Ricci, но тя често може да бъде забелязана и с испански марки като Ailanto, Juan Vidal и Cortana. Фактът, че не забравя откъде е тръгнала и не пилее баснословни суми за визията си и въпреки че вече е кралица, продължава да залага на дрехи и аксесоари от известните испански магазини за конфекция Zara и Mango, несъмнено ѝ печели уважението на сънародниците ѝ.

View post on Instagram