Актрисата Джулиан Мурс опитва да избягва цветове, които не отиват на червената й коса и смята, че черните костюми са най-доброто облекло за нея.

53-годишната актриса обикновено се облича в черни или неутрални тонове в ежедневието си, защото огнените й коси не отиват на смелите цветови комбинации.

"Не обличам много цветове, защото с червената коса внасям много цвят. Някъде прочетох, че да носиш черни дрехи е все едно да не се възползваш от шансовете".

"Предполагам, че аз няма да се възползвам от никакви шансове тогава!", помислих си аз. Ще нося много черно!", казва актрисата.

Джулиан се близка приятелка на дизейнера Том Форд. Тя обаче не смята себе си да "муза" на когото и да било и казва, че просто се наслаждава на креативната и забавна природа на стила си на обличане.

"Зная, че не съм неговата муза. Определено съм приятел. Той не пази тайни на тема мода, което аз обожавам. Не мисля, че е модата е тайнствен бизнес. Смятам, че е нещо, което трябва да бъде забавно и скъпо", споделя актрисата.

Звездата от филма "Кари" винаги взима "необикновени" модни решения, защото обича да бъде забелязвана на червения килим.

"Жълтата рокля на Диор, с която бях на Емита-та през 2012, Боже… Толкова силен силует… Красивата рокля с жабо на Баленсиада от Златните глобуси през 2010- това беше страхотно. Обичам неща, които са малко необикновени", спомня си Джулиан Мур.

Четете още: В гардероба на: Маргот Роби