Автор
Woman.bg

Стилът и модата - голямото IMANE на Антония Стоянова

Ние българите имаме една страхотна дума - използваме я за злато, богатство, благодат и просперитет. Това е то, имането. Старите хора вярвали, че е не е необходимо да търсиш имане. Ако ти е писано да го имаш, то само ще те намери. Ако не ти е писано, каквото и да правиш, само ще си губиш напразно времето! Няма да го намериш!

Накоро обаче се запознахме с една страхотна жена, която е открила своето имане в модата, сила и красотата - дизайнерката Антония Стоянова, която преди седица откри своя бутик на своличната улица “Златовръх“№5-9.


Брандът й е кръстен IMANE и предлага за този сезон дамски облекла според последните световни модни тенденции. Колекциите обхващат, както ежедневни и спортно-елегантни модели, така и облекла за специални случаи и коктейли.
Марката залага на съчетания от изчистени неутрални цветове като бяло, черно и сиво в балансирана комбинация с пастелни цветове и ярки мотиви. За дамите брандът отделя специално внимание на кръста и ханша като подчертава извивките на женското тяло. Има за всеки по нещо, независимо от вкуса на обличане – класически, екстравагантен или пък ежедневен. Сред голямото разнообразие от облекла със сигурност ще намерите каквото търсите.


В женската линия преобладават свободно падащи рокли, ризи и блузи, а принтовете и материите са най-различни. Нотка на закачливост придават изчистените връхни дрехи и женствените комбинации от сако и пола, които се олекотяват от свободни дълги якета и къси спортни якета с цип. Дълги туники и разнообразни клинове подчертават графичния чар на колекцията. Мисията на IMANE е да бъде най-добрият приятел на дамите. Приятел, който ги вдъхновява да изразяват себе си и да бъдат креативни. Марката носи ясно послание – висококачествена българска мода на изненадващо приемливи цени.



IMANE означава още свежест и динамика, по време на текущия сезон марката постоянно ще обновява своите предложения с мини колекции, които ще стимулират въображението на дамите и желанието им да са модерни.


Топ-моделката на модна агенция „Ивет Фешън“ Деси Савова бе първата, която олбече дрехите на IMANE и дизайнерката Антония Стоянова. Тя позира за модна фотосесия пред фотообектива на Теди Грозданов, а стайлинга бе дело на Стоян Апостолов.