Модерните цветове и цветови комбинации се променят през всеки сезон. Така през лятото бяха модерни по-леките и ефирни цветове, а през по-студените сезони клоним повече към по-тъмни и тежки нюанси.

Когато става въпрос за прогнозиране на актуалните цветове единственото нещо, което трябва да направите, е да хвърлите един поглед към модните блогове из интернет пространството.

Снимките, които сме подбрали за вас, ще ви вдъхновят за повече смелост и креативност относно дрехите и цветовите комбинации, които може да направите.

Микс на кралско синьо с черно или комбинация на лъскави и матирани тъкани е хит сред блогърките. А геометрични точки и големи флорални принтове разчупват черните материи, така типични за зимния сезон.

Лежерната елегантност на 60-те успява да се завърне чрез висококачествените материи, изчистените кройки и разбира се високите токчета.

Модерен елемент във визията на дамите е пухкавият пуловер, който може да бъде съчетан с палто или болеро.


Всички цветове са на мода - от наситено синьо, ярко червено и жълто, до лилаво, розово и най-различни флорални и животински принтове. Бъдете смела и експериментирайте, възможностите са толкова много да направите деня по-светъл и усмихнат!

Вижте как го правят тези дами:

Снимки: thegoldendiamonds.com; nyheter24.se; glossfashion.com; keikolynn.com