Автор
Пепа Попова - Пепита

Световни тенденции и класическа музика на Summer Fashion Weekend

Грандиозен финал на 4-тото издание на Summer Fashion Weekend 2022, потопи Марина Диневи в блясък.

Старт на вечерта дадоха Goto Diamonds и Antony Langountin, които за пореден път се събират в бляскава модна колаборация. Диамантените бижута от Goto бяха представени в комбинация с ексклузивни модели от дизайнера Antony Langountin в ярки цветове и авторски принтове.


Papena и Пламена Мишева, носител на титлата Дебютиращ млад дизайнер за 2021 на Code Fashion Awards, събра любовта, младостта и семейството на една сцена. Бунтарските ѝ модели бяха представени атрактивно, а старт на ревюто даде танцьорът Реми Тоин.

Love, Adventure, Fabulous и Enjoyment - лятото в четири думи, с почерка на Lafe Swim, преплете изкуството с класическото плажно облекло, за да допълни и подчертае извивките на женското тяло.



Лято без слънчеви очила е като море без вълни – невъзможно. Именно затова KWIAT представиха най-новите си и атрактивни модели слънчеви очила, които впечатлиха с формите и цветовете си… И накараха гостите да мечтаят за вечно лято!



Стилният бранд CARAMELLA, създаден от Цветомила Маринова, е на световно ниво, чиито предложения са синоним на елегантност и женственост. Марката представи за първи път своя колекция на най-бляскавия моден подиум на българското Черноморие.



Със специална колекция на подиума на Summer Fashion Weekend се завърнаха и BoldAtelier. За тях модата винаги е била необятна сцена, на която прожекторите не угасват, дори за миг. Предложенията на BoldAtelier са перфектният баланс от артистични и дизайнерски умения.



Nonde потопиха в цветове и карнавални ритми Марината. Те представиха своите нежни и женствени модели, със закачлив завършек, пера и ярки багри.



Desire Mark и нейните изящни дрехи и бижута за дамите събраха погледите и светлините на Марина Диневи с новата колекция на бранда.



Финала на модните ревюта за вечерта бе поверена на водещата компания за луксозни яхти и катамарани MS Yachting и модната им колаборация с бранда за бански костюми Seagull.



Оперна музика и звуците на пиано се разнесоха под звездното небе на Свети Влас. Младите таланти Виктор Костов (пиано) и Кристиян Христов (тенор) представиха няколко класически оперни изпълнения на фона на едни от най-луксозните яхти на MS Yachting.

Гост изпълнител на Summer Fashion Weekend 2022 бе и Venzy, който изпя някои от най-новите си хитове, облечен в атрактивни костюми от Desizo Monni Milano.



Водещи отново бяха Божидара Пенчева в Antony Langountin и Goto Jewelry and Diamonds и Емил Кирилов в Desizo Monni Milano и аксесоари от Goto Jewelry and Diamonds.



Звезден репортер на Code Fashion TV бе Деси Цонева, а на червения килим камерата на българската модна телевизия срещна проф. Любомир Стойков, водещата на Discovering Fashion Пепа Попова-Кънева, адв. Биляна Тончева, адв. Камелия Рускова, собственикът на Ивет Фешън Ивет Григорова, певицата Цвети Радойчева, Диана Стефанова от Premium Rally и други.

Code Fashion TV бе подготвил специален корнър с фото инсталация, където гостите на събитието можеха да си направят атрактивна снимка, като от корица на модно списание.

Вечерта завърши с премиум шампанско, просеко и музика, а моделите на Ивет Фешън празнуваха с гостите и дизайнерите успеха на събитието.