Свръхзвуково почистване за кожата

29 септември 2009 | 10:02
9346
1
1

Не е нужно да питате професионален козметик, за да знаете, че и 3 тона грим няма да направят лицето ви по-красиво, ако то не е добре почистено.

Липсата на редовно измиване на кожата, при това с подходящи продукти, обикновено й се отразява пагубно, особено ако си динамична градска жена.

Запушени пори, липса на блясък, петна - това са само част от неприятните последици.

С времето непочистената кожа може да придобие напълно нездрав вид, неприятен цвят, да бъде твърде суха или да се омазнява прекомерно.

Почистването на лицето днес обаче е абсолютна мания, а напоследък в него нахлуха и новите технологии.

Последната джаджа, която спечели любовта на американките за по-малко от година, вече е и в Европа.

Това е система за грижа, разработена отвъд Океана от компанията Clarisonic, известна с революционните си електрически четки за зъби.

Всъщност уредът на Clarisonic наистина много прилича на четка за зъби, но е малко по-голям.

На пръв поглед да миеш лицето си с бръмчаща четка изглежда странно, обаче производителите се кълнат, че това прави чудеса с кожата, при това ежедневно и в домашни условия.

Козметичният гаджет разполага с вибрираща разглобяема глава с косъмчета, които се завъртат 300 пъти в секунда, и е с удобна дръжка.

Идеята е, че високо интензивните вибрации създават вид турбуленция във всякаква течна среда и по този начин отстраняват доста добре мръсотията, дори от порите.

За това уредът се ползва заедно с почистващ лосион, овлажнител или пяна и би трябвало да премахва от 2 до 6 пъти по-добре нечистотиите от всеки друг памучен или какъвто и да е тампон.

Освен това масажира леко лицето, а накрайникът за тяло позволява да приложите същата процедура навсякъде.

В галерията можете да видите как точно изглежда уредът. Около него валят суперлативи, но ние се постарахме да научим повече от реални потребители.

Коментари

1 Tony
  17 юни 2011 | 15:57 отговор
 

Znaete li dali go ima v Bulgaria?

 

Добави Коментар

Най-четени