Автор
Woman.bg

Таня - младата дизайнерка, която ни показа, че палтото е секси. Много секси.

С имe на древногръцка богиня, което в превод означава звезда, Астареа Фешън е една от най-обещаващите бутикови родни марки, които можем да видим по време на тазгодишното издание на седмицата на модата в София, която стартира преди ден.

Брандът ще бъде представен във втората вечер на Sofia Fashion Week, на 18 септември, която е посветена на младите дизайнери.

Брандът е дело на иноватовната и изключително енергична дизайнерка Таня Карагьозова, която вярва, че дрехата на жената трябва да показва нейната индивидуалност. И понеже е почитателка на силние жени, Таня прави дрехите си именно за тях. Вдъхновена от строгия стил на Карл Лагерфелд (има ли жена, която не би сложила палто, вдъхновено от краял на модата), Таня споделя, че за нея материата и кройката са най-важни.

Как обаче една жена да бъде елегантна въпреки студа навън? Това е въпросът, който си задаваме в края на лятото, а от Астареа Фешън имат точният отговор за нас. Таня и екипът й представят връхната дреха като изключително шикозен аксесоар, толкова стилен и едновременно показващ индивидуалност че... да! Вече ни се иска да дойде зимата. Воала!

Създадена за специалните моменти на студеното време, новата колекция на Астраеа Фешън събира най-популярните модели на дизайнерката Таня Карагьозова. Съчетанието на свобода и подчертани извивки, класически цветове и удобни кройки вече спечели доверието на американски и европейски клиенти на марката, а българските почитатели на бранда вече буквално затрупаха от поръчки създатеите ан бранда. И ако се чудите с какво палто да посрещнете зимата - определено можете да си харесате някоя наистина нестадартна кройка на връхна дреха, секси прибрана в талията. Точно каквито обожава и Мелания Тръмп. Всъщност, имате ли червено палто в гардероба си за зимата? Стои божествено. А госпожа Тръмп често събира всички погледи именно с такава връхна дреха.

Таня Карагьозова пък смята, че една жена задължително трябва да привлича погледите, затова и насочва енергията си към зимните дрехи през този сезон. С дефилето за Sofia Fashion Week утре тя стартира и новата си линия облекла, които определно приковават вниманието.

Но за да усетите че ви оглеждат със завист не само мъжете, но и жените, трябва да имате и стегнато тяло, нали? Затова Таня прави и спортни облекла и то с наистина голямо желание и хъс. Самата тя е запалена канго джъмп почитателка (даже можете да я видите в амплоато й на преподавател в залата), затова и най-добре знае какви са показателите, които трябва да има една дреха за спорт.

Истината е, че сложите ли веднъж такъв клин, мисълта за дънки веднага започва да ви се струва не дотам добра.