Автор
Пепа Попова - Пепита

Театър, висша мода и екзотика на втората вечер на Sofia Fashion Week SS 2022

Невиждано досега, предпремиерно Театър “Възраждане” и дизайнерът Мира Бъчварова показаха костюмите от постановката “Алиса в страната на чудесата”

Стоян Радичев откри вечерта с грандиозно ревю на булчински рокли. Пищност, внимание към детайла и екстравагантни решения предложи дизайнера на булките.

Berna Moda продължиха с бляскава колекция, достойна за червения килим на Оскарите.

Носителят на Златна игла Радостина Илиева и нейният бранд Alegra потопиха залата в блясък и разкош, със своите haute couture предложения.

Radapola заложиха на своите стилни аксесоари и бижута, но за първи път представиха и колекция рокли, в типичния бляскав мотив на марката.

Amarine бе заложила на цветни решения за специални поводи, а Banderol бяха селектирали най-доброто за дамите и господата и техните специални поводи. Рекламното им лице Ники Кънчев изненада публиката от сцената.

Асоциация на децата 359 Код България поздравиха от публиката с две музикални изпълнения от сцената.

Goto Diamonds и Antony Langountin облякоха модерната жена в черно и я обсипаха в диаманти, а за финал Атанасия Ангелова, половинката на Даниел Бачорски излезе в пищна haute couture рокля в искрящо цикламено, допълнена с тюрбан.

Евгения Борисова впечатли всички със своите аромати от сцената, а моделите бяха облечени в уникални костюми с блясък, крила и щраусови пера. Парти настроението премина в предпремиерното представяне на костюмите от постановката “Алиса в страната на чудесата”, дело на дизайнера Мира Бъчварова.

На червения килим камерата на Code Fashion TV срещна Вензи, Албена Джоунс, Пепа Попова-Кънева, Евелина Кирилова, Даниел Бачорски с половинката си Атанасия, ММА боеца Дани Илиев, Ники Сотиров, Петър Байков, актьорът Кристиян Милатинов, д-р Антония Първанова.

До 3 април всички гости и посетители, имат възможността да се насладят и на уникален Pop-Up Store. Точно до Street Lounge, е организиран моден базар, с дизайнерски находки от сцената на Sofia Fashion Week и други ексклузивни брандове. На 2 април, в събота, гостите могат да се насладят на моден уъркшоп с победителите от Code Fashion Awards 2022 – Стилистът Кристиан Пижов, гримьорът Микеле и коафьорът Момчил Спасов, които ще покажат най-горещите модни тенденции за сезона. Поп ъп сторът се организира с подкрепата на Angel Events.