Автор
Пепа Попова - Пепита

Тина и Венсан: заедно на корица

23-годишният модел Тина Кунаки и нейният 54-годишен съпруг, актьорът Венсан Касел, станаха посланици на френската марка за дрехи и аксесоари The Kooples. Двойката участва в рекламна кампания за сезон пролет-лято 2021.

View post on Instagram
 

Влюбени един в друг от пет години и женени от 2018 г., очарователните Тина Кунаки и Венсан Касел са олицетворение на нахаканата, непокорна и харизматична двойка. - отбелязаха в The Kooples.

Снимките са дело на британския фотограф Лора Кълсън. Двойката не само участва във фотосесията, но и допринесе пряко за създаването на новата унисекс колекция Tina for Vincent, която ще се продава от средата на март. Чантата Tina, проектирана от самата Кунаки, ще бъде налична на 22 февруари.

Те са най-харизматичната и смела двойка, която нарушава общоприетото статукво и определя собствените си правила. Нашите герои знаят как елегантно да покажат непокорното ДНК на марката през призмата на своите взаимоотношения. - добавиха от The Kooples

View post on Instagram
 

Фотографът Лора Кълсън разкрива женствеността и силата на Тина, магнетизма и енергията на Венсан. За двойката, която отглежда двегодишната си дъщеря Амазони, тази фотосесия е първото сътрудничество в рекламна кампания. Между другото, най-голямата дъщеря на актьора от Моника Белучи, 16-годишната Дева, също напредва в модната индустрия. Изглежда, че и тя възнамерява да покори модния Олимп.

View post on Instagram
 

Двойката зарадва феновете си и с още една професионална обща фотография и сътрудничество - те са заедно и на корицата на февруарския брой на Madame Figaro. На снимката позират хванати за ръце.


View post on Instagram