Автор
Woman.bg

Топ тенденции при булчинските рокли за 2019-а

През 2019 г. ви предстои едно от най-важните събития в живота ви – вашата сватба? Денят, в който ще блеснете с цялата си красота и великолепие. Искате всичко да е изпипано до най-малкия детайл, а вие да греете като истинска принцеса? Представяме ви топ тенденциите при булчинските рокли за идващата година – коя от коя по-ослепителна, приказна и магнетична. Бяло, слонова кост, светло розово и цвят шампанско – това са ключовите нюанси, на които модните корифеи залагат през новата година. Сред материите пък на пиедестал са сатенът и атлазът.

Булка - кралица

View post on Instagram
 

Вдъхновен от херцогинята на Съсекс – Меган Маркъл, този стил ще бъде хит в булчинските колекции на модните дизайнера през 2019 г. Акцент тук е бляскавата диадема или тиара, красиво втъкана в косите на булката, а роклята е семпла и изчистена, ненатруфена, с нежни дантелени орнаменти на места, но не навсякъде. Кралската осанка обаче позволява и избора за типичната класическа кралска визия на булката - голяма и пищно украсена рокля.

Голи рамене

View post on Instagram
 

Голите рамене придават жар и сексапил, от който освен пламенен магнетизъм лъха финес и много женственост. А дизайнерите много добре знаят, че романтичната осанка е една от най-предпочитаните и любими за всяка бъдеща булка.

Изчистена надолу и с орнаменти нагоре

View post on Instagram
 

Класическата булчинска рокля, характерна с пищната си украса от орнаменти и декоративни елементи, отстъпва място на семпъл и изчистен от всякаква излишна помпозност и натруфеност дизайн. Роклята е права, изчистена, но не и без присъствието на орнаменти. Тя фино и нежно покрива ръцете, придавайки женственост и грациозно очарование на булката. V-образното деколте е на почит.

Гол гръб

View post on Instagram
 

За по-смелите и освободени дами добро решение е роклята с дълбок гол гръб, който дизайнерите обожават. Стилна и удобна, булчинската рокля с гол гръб придава голяма доза финес, изящество и елегантност на визията.

Четете още: Звездните сватби през 2018-а