Всяка инвестиция в стила и красотата си заслужава, но може би тази, която винаги ви се отблагодарява на момента, е покупката на красиво бижу. Много от нас понякога пренебрегват този бляскав детайл от визията, но истината е, че едни красиви обици, гердан или гривна, могат да променят напълно излъчването и начина, по който изглеждате. Хубавото бижу е прекрасен начин да изразите себе си чрез стила, а сега сме ви подготвили 4-те хитови тенденции за 2019-а.

Мъниста и миди

View post on Instagram
 


Не само през лятото, мидите ще бъдат много уважаван аксесоар, също както и мънистата. А ако ги съчетаете, няма да сбъркате. Мидите в различни цветове ще бъдат изключително актуални през горещите месеци.

Големи златни вериги

View post on Instagram
 


Бъдете смели, защото тази тенденция ще бъде на пиедестал тази година. Едрите златни вериги са спомен от 80-те, който би допълнил както тоалет в ярък цвят, така и по-семпло стилово решение.

Чифтове с различни обици



Дръзко, нали? Опитайте, определено ще привлечете внимание и то по стилен начин. По модните подиуми тази тенденция вече е фаворит.

Бижута от смола

View post on Instagram
 


Очарователната нотка в тазгодишните тенденции при бижутата. Ако искате да бъдете цветни и различни, заложете именно на нея.

Четете още: Българска дизайнерка облече Никол Шерцингер (Снимка)