Изглежда, че микро бретонът ще бъде най-големият хит сред прическите тази година. До това заключение стигнахме, след като много от любимите ни звезди посегнаха към него.

Първа бе Бела Хадид, която публикува селфи в Инстаграм през ноември 2017-а. Красавицата намери прическата като подходяща за нея и продължи да я поддържа. След нея със супер къс бретон видяхме актрисата Ема Уотсън на чаеното парти на наградите БАФТА НА 6-и януари.

View post on Instagram
 

Селена Гомес също беше сред звездите, които променяха прическата си неведнъж през изминалата година. От брюнетка тя се превърна в блондинка, а сега отново е в естествения си кестеняв цвят. Половинката на Джъстин Бийбър също се ориентира към малкото бретонче. Доказателство за това е снимката й от 7-и януари в Инстаграм. На същата дата подобна прическа показа и Ванеса Хъдженс, само че на червения килим.

View post on Instagram
 

Като че ли най-яркият пример за микро бретон, който можем да ви дадем е този на Ема Робъртс. Тя се появи за първи път с новата си прическа на наградите "Изборът на критиците". Много от почитателите на актрисата не одобриха прическата й.

Коя ли ще бъде следващата звездна дама с артистичен бретон?

Четете още: Българки лица на световни марки!