Автор
Пепа Попова - Пепита

Целите в злато: Колекция Ralph Lauren пролет-лято 2019

Американският дизайнер Ралф Лорън продължава да работи по системата see now-buy now. Като част от Седмицата на модата в Ню Йорк той показа своята нова пролетно-лятна колекция, която веднага след шоуто се появи в бутиците на марката.
Лорън представи творенията си по един наистина уютен и интимен начин, избирайки централата на марката на Мадисън Авеню като място за ревюто си, пробразявайки я специално за случая в кафене.

View post on Instagram
 

Независимо от факта, че шоуто се проведе в сърцето на Ню Йорк, атмосферата бе много парижка - моделите слизаха по мраморното стълбище, а интериорът в светли тонове се превърна в идеалния фон за колекцията, направена в най-добрите традиции на епохата на златния Холивуд.


Шоуто бе открито от топ модела Тейлър Хил, облечена в перфектен бял костюм в стил адмирал, веднага поставяйки необходимото ниво на тържественост. Темата за Военноморските сили беше продължена и от военно сако, носено над метализиран пуловер, както и наличието на множество златни детайли.


Между другото, цялата колекция е построена върху използването само на три цвята - бяло, черно и златно, така че всички дрехи в колекцията могат лесно да се комбинират помежду си.
Златните цветове се превърнаха в основен елемент: от лъскави рокли и бродерии до аксесоари като чанти, колани и обувки - благородният метал бе намерил приложение във всеки образ.

В разкошна златна рокля на импровизиран подиум се появи и Бела Хадид, а сред гостите бяха Рози Хънтингтън-Уайтли, Карли Клос, Камила Бел и др.