За жалост много млади жени дори и през летните месеци залагат на тоалети в черно-сивата тоналност, а истината е, че няма нищо по-красиво от дама, облечена в рокля в ярък цвят.

Живото доказателство за това е визията, която красивата половинка на Чанинг Тейтъм - актрисата Джена Дюан-Тейтъм, демонстрира преди дни на гала вечер в Лос Анджелис, Калифорния. Тогава тя се разходи по червения килим облечена в ярко оранжева миди рокля, умело съчетаваща в едно стилния облик и секси нотката.

Въпросната дреха с дълбоко V-образно деколте и странични cut-out детайли, дело на модна къща Solace London, бе истинска цветна наслада за очите, която с лекота превърна чаровната Джена в притегателна сила за погледите на околните.

Компания на тоалета на тъмнокосата красавица правеха бели сандали на ток, вълнист боб и устни, потопени в черешови нюанси.

Дами, остава малко повече от месец до края на лятото, затова отпразнувайте останалите седмици с пъстри тоалети или такива, решени в ярки цветове. Заложете на цветни роклички, независимо дали ефирни или памучни, с макси или мини дължина, те няма да останат незабелязани, ще се превърнат във ваша вярна съюзница, умело подчертаваща свежото ви излъчване и индивидулността ви.

Роклята в ярък цвят е идеален избор както за вечерно събитие, така и за ежедневието, защото изглежда еднакво добре в комбинация с токчета и със сандали на равна подметка, та дори и с така любимите ни кецове.