Кой не е чувал за plus size моделите? Вече познаваме не едно или две красиви лица, придружени от пищни тела. Ашли Греъм, Тес Холидей, но... замислете се. Чували ли сте за българка plus size модел?

Безспорен факт е, че въпреки светът вече да приема с широко отворени обятия закръглените дами, по нашите географски ширини те все още не са еталон за красота. Може би точно поради тази причина не бяхме чували за Йелена Александров. Моделът, чието красиво лице може да ви остави без думи.

View post on Instagram
 

Тя няма типичната фигура, която обществото да определи като "изкусителна", но е горда с пищните си форми. Йелена не се притеснява ни най-малко от щедрите си извивки и закръгленото си дупе, въпреки че признава, че понякога ѝ се иска да бъде слаба. Красавицата обаче не може да устои на вкусната храна и не се подлага на лишения. А това прави ли я по-малко хубава? Не бихме казали.

View post on Instagram
 

Йелена е родена в Димитровград, който днес е част от пределите на Сърбия, но самата красавица признава, че не би могла да определи дали се възприема като българка, или като сръбкиня. Тя смята, че носи характерни черти и от двете страни. Наскоро нейна снимка намери място в профила на звездната Николета Лозанова, което накара обществото да обърне поглед към нея.

В момента Йелена набира скорострелно популярност в социалните мрежи, а снимките ѝ са досущ като на известните plus size модели, които цял свят познава. Кой знае, Йелена може да се окаже следващата Ашли Греъм?

View post on Instagram
 

Четете още: Надебелялата Ким Кардашиян се побра в супертесен тоалет