Откакто се раздели с 30 кг, Ребъл Уилсън сякаш живее нов живот. Името на актрисата се споменава по-често в медиите, а тя не спира да ни радва с публикации в социалните мрежи, на които с гордост демонстрира прекрасната си визия.

В момента актрисата, която вече е не само значително по-слаба, но и от няколко дни необвързана, е щастлива, че може да облече дрехи, за които довчера само можеше да мечтае. Тя дори се показа с една невероятна червена рокля, с която видяхме Меган Маркъл преди време. Е, Ребъл все още не изглежда толкова фина, колкото херцогинята на Съсекс, но трябва да признаем победата ѝ над самата себе си.

View post on Instagram
 

Тоалетът е дело на луксозния бранд Safiyaa и определено е сред фаворитите ни от гардероба на Меган. А вече и на Ребъл. Самата актриса сподели кадър в Инстаграм, като съвсем откровено призна, че се чувства невероятно в червената одежда. И изглежда така!

Припомняме ви, че видяхме Меган с тази рокля миналата година по време на музикален фестивал, на който се появи заедно с принц Хари. Тя бе съчетала дрехата с изискани червени обувки и клъч Manolo Blahnik. Това беше и един от последните ангажименти на херцозите, преди окончателно да напуснат Великобритания.

Четете още: Всичко е любов с Gucci