Автор
Ева Лъчезарова

Уау! Този бански и тази чанта са намалени с 80% - искам ги!

Чухте ли новината, че най-големият сайт за мода в Европа вече отвори виртуалните си витрини и у нас?

BestSecret всъщност е търговска общност, до която можете да получите ексклузивен достъп само, ако имате покана. Е, ние сме ви приготвили изненада, но за нея - малко по-надолу!

В BestSecret са събрани над 3000 марки и има предложения за дами, господа и деца, както и декорация за дома. Така в България стават достъпни някои от най-премиум брандовете на световно ниво, сред тях са Balenciaga, Dior, Calvin Klein, Diesel, Armani, Guess, Michael Kors, Betty Barclay, Tom Ford, Escada, Elie Saab, Furla, Kenzo, Emporio Armani, Karl Lagerfeld и много други.



Добрите новини обаче не свършват до тук - всички тези марки можете да откриете в BestSecret с ексклузивни отстъпки до 80%, при това целогодишно! Хей, момичета, това е наистина страхотно! Само докато писахме тази статия си харесахме 4 нови дрешки... довиждане спестявания, здравей мое бляскаво лято!

Добрата новина, е че само сега, като наши верни читателки, имате възможността да се възползвате от специалната покана на BestSecret и да станете членове на премиум фешън клуба. Единственото, което трябва да направите е да последвате този линк.

Членството в BestSecret е безплатно, а достъпът до офертите е лесен и бърз. Доставката отнема от 4 до 10 дни, а поръчката се изпраща директно до адреса на клиента. Голям плюс е фактът, че връщането е безплатно и изключително улеснено. Онлайн плащанията пък са криптирани, което дава сигурност на транзакциите и лесен достъп до ексклузивните модни находки. Все пак са най-големият сайт за онлайн търговия на модни стоки в Европа, отлично знаят как да го правят.

И така: лятото е в разгара си, а топлото време ни дава възможност да развихрим докрай модното си въображение. Трябва да признаем, че ни беше доста трудно да подберем своя списък за месец юли, защото си харесахме цял куп неща, но в крайна сметка успяхме да се справим с тежката задача, ето какво си харесахме:

Emprio Armani

Джорджо Армани е истинска жива легенда, той е обявен за най-успешния и влиятелен италиански дизайнер, а неговото въображение, иновативност и безкрайни идеи продължават да вдъхновяват милиони дами по света.

Няма нищо по-хубаво от обемната чанта, а лятото е перфектния момента за пастелни тонове, затова избрахме това розово бижу. Особено ни допадна висулката с кръгъл елемент, която придава доза елегантен стил на всеки тоалет.



Часовникът!

Имаме да направим още едно признание - влюбени сме! В този часовник! Дизайнът му е свеж, младежки и в същото време закачлив и непреходен. Освен това би могъл да се превърне в уникален акцент на всеки летен тоалет.




Karl Lagerfeld

Карл Лагерфелд бе толкова талантлив, че дълги години бе креативната сила, задвижваща Chanel, а освен това бе и креативен директор на Fendi. В BestSecret попаднахме на чудесен закачлив бански, който се превърна в модната находка за юлския ни шопинг.

Escada

Обожаваме изчистените линии и женствените кройки на Escada. Модният бранд е основан през 1978 г. и има магазини в над 80 държави по света.



Изборът на перфектните къси панталонки винаги е труден, защото за тях е много важна линията и силуетът, който е следвал дизайнерът. Попаднахме на идеалните бели панталонки за лятото, които могат да се комбинират както със стилна риза, така и със спортен топ.

За десерт оставихме ефирната цветна рокля, която е идеалното попълнения за летния гардероб на всяко фешън момиче. Ще ви издадем и една малка тайна - намалена е с цели 74%!

Още ли не сте влезли в BestSecret? Нееее, усещаме че вече разглеждате бански! Знаехме си, че ще се влюбите в този сайт!

(в материала има продуктово позициониране)