Уау! Виктория Бекъм пусна снимка на Цвети Янева

09 октомври 2020 | 08:19
33114
3
снимки: Getty Images, Instagram
3

Неведнъж се е случвало родна звезда да попадне сред публикациите в социалните мрежи на някое модно величие. Беше време да видим и Цветелина Янева сред някоя от тях, тъй като тя има особен афинитет към стилните тоалети и винаги е издокарана на ниво. Ето че и това се случи - нашенката изгря в стори на дизайнерката Виктория Бекъм!

Тя често споделя снимки на свои звездни клиенти и Цветелина се нареди между тях, облечена в анцуг, който е част от колекцията на Victoria Beckham и Reebok.Тоалетът е издържан в нежно розово и определено стои брилянтно на родната фолкдива. 

Цветелина Янева, Виктория Бекъм

Любопитен факт е, че снимката не е направена специално за сторито на Виктория Бекъм. Цветелина е споделила кадъра още през май месец в профила си в Инстаграм. Явно съпругата на Дейвид Бекъм наблюдава тайничко кой носи дрехите, създадени от нея, и нашето момиче я е впечатлило отдавна.

Дейвид Бекъм, Виктория Бекъм

Четете още: Деми Мур на 57 и по бельо сложи в джоба си Бела Хадид (Снимки и видео)

Още по темата

Коментари

3
  10 януари 2021 | 10:57 отговор
 

Пеевски купува прескъпите дрехи от Виктория Бекъм с крадените си пари, пратили са на Виктория Бекъм снимка, качила я е. Много я е грижа Виктория Бекъм за някаква източноевропейска метреса...

 
2
  11 октомври 2020 | 11:31 отговор
 

Виктория Бекъм едва ли има идея, как свинята, с която Цвети живее, е изкарала пари да и купи този анцунг. Ако знаеше, щеше да я досрамее да сподели снимката.

 
1 фаф
  10 октомври 2020 | 11:45 отговор
 

Цветелина Янева е класа!Спор няма1Момичето ,че е направено,направено е,но никога не парадира ,не пуска смешни снимки как се плези,да се гъзи и т.н.,винаги обрана,много възпитана,мила,за разлика от другите й колежки,които са меко казано Селянки от класа.Браво Цвети,покажи им какво е класа !

 
 
11 октомври 2020 | 11:33

На нея никой не би и позволили да се гъзи и да излага #Кой. Тя е птичка в златна клетка.

 
14 октомври 2020 | 17:15

По избора на мъж личи нейната истинска класа!!!!

Добави Коментар

Най-четени